Mohow

MOHOW Belgian Chocolates Gent specialiseert zich in fijne biologische chocolade producten die ambachtelijk bereid worden met passie en liefde. Alle ingrediënten zijn dan ook duurzaam en kwaliteitsvol. De origines van onze ‘bio Grand Cru de Terroir’ chocolades zijn Peru (Nacional), de Dominikaanse Republiek, Belize en Madagascar. We werken enkel met natuurlijke basisingrediënten zonder geraffineerde suikers, smaakstoffen of bewaarmiddelen.

De biologische chocolade bonen worden gekweekt d.m.v. het ‘agroforestry’ prinicipe, dat zijn plantages die zich bevinden in het regenwoud. Op die manier doet men niet aan ontbossing en bekomt men de ideale groeiomstandigheden voor de cacaoplant qua vochtigheid en zonlicht. Door samenwerking van de juiste micro-organismen met de planten zelf, behoeven ze geen verdere chemische behandelingen.

Fondant chocolade is ook wel echt fondant… met een minimum van 75% aan cacaogehalte zal u nooit bedrogen uitkomen wanneer u een (h)eerlijk evenwicht verwacht tussen de juiste bitterheid en een fruitige smaak. 

De filosofie achter MOHOW ambachtelijke chocolade Gent is duidelijk: “Handmade with respect for nature”.

Mohow-logo

Mohow komt om de twee weken naar Drongen Markt.

Meer info: www.mohow.be

Deel dit bericht via: