Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GUY VERLINDE DUO

zaterdag 17 juni 2023 - 20:00 - 22:00

Gratis

Evenement Navigation

Het afgelopen decennium domineerde Guy Verlinde (GENT/AARTRIJKE) de Belgische blues & rootsscene. Hij toerde non-stop door Europa, nam 15 albums op in 14 jaar en speelde in tal van prestigieuze clubs (AB, De Roma, OLT, …) en op internationale festivals (Blues Peer, Cognac Blues Passions, Moulin Blues ,…) waar hij de affiche deelde met grootheden als: BB King, John Fogerty, Tony Joe White, Santana, John Hiatt, Canned Heat, Jeff Beck …

Zijn live shows zijn van een hoog niveau en door zijn met Blues, Roots & Americana doordrenkte songs, wordt hij vaak vergeleken met Doug MacLeod, Ian Siegal, Hans Theessink & Guy Davis met wie hij in het verleden verschillende keren samenspeelde. Hij stond ook samen met zijn onlangs overleden vriend Tiny Legs Tim aan de wieg van de florerende Gentse blues scene.

Zijn laatste album Standing In The Light of a Brand New Day werd tussen de corona lockdowns opgenomen en is een nieuwe stap in zijn muzikale en tekstuele evolutie. Het is een zeer positief album geworden, dat troost brengt tijdens ontwrichte tijden.

 

Deuren: 19:00 uur / Optreden: 20.00 uur / Inkom: gratis

RESERVATIES

Wil je er zeker bij zijn, reserveer dan nu online.
Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Georganiseerd door Le Petit vzw i.s.m. AfritDrongen en met steun van Cultuurplatform Drongen 

Deel dit bericht via:

Gegevens

Datum:
zaterdag 17 juni 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Kapel Petit
Oude-Abdijstraat 1
Drongen, 9031 België
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Le Petit vzw
AfritDrongen