Laden Evenementen

« All Evenementen

Koen Crucke

zaterdag 16 november 2024 - 20:00 - 22:00

€20

Koen Crucke: De Gentse Avond  

Bereid je voor op een avond vol veelzijdigheid en ongeëvenaard talent, want Koen Crucke, een ware Gentenaar, staat op het punt het podium van Kapel Petit te betreden!

Koen Crucke is een veelzijdige artiest die zijn carrière begon bij de Opera van Gent, waar hij als eerste Tenor-Buffo schitterde in talloze rollen. Zijn talent bracht hem naar prestigieuze podia in Wenen, Frankfurt en München, waar hij door jury’s, pers en publiek werd geprezen als een meesterlijke vertolker. Na zijn tijd bij de opera omarmde Koen Crucke televisie en theater met gelijke passie. Hij schitterde in diverse musicals en theaterproducties en werd een bekend gezicht op televisie met programma’s zoals “Tijd voor Koen”.

Momenteel kun je Koen Crucke bewonderen in heel Vlaanderen in “Hotel Politiek” van Farcetheater en vanaf mei schittert hij als Zaza in “La Cage aux Folles” van Loge 10-producties. Hij is ook een graag geziene gast op festivals en evenementen, waar hij zijn veelzijdigheid laat zien als MC Spaghetti, een personage dat hij gedurende 33 jaar met glans heeft vertolkt.

Koen Crucke is niet alleen een geweldige entertainer, maar ook een geliefde artiest die al 8 jaar lang samen met Luk De Bruycker tijdens de Gentse Feesten een spectaculair spektakel opvoert in de Minardschouwburg.

Van licht-klassiek tot modern, van chanson tot meezingers, het repertoire van Koen Crucke is zo divers als zijn talent zelf.

Mis deze kans niet om Koen Crucke, de Gentse trots, live te zien optreden in Kapel Petit. Bereid je voor op een avond vol entertainment, emotie en onvergetelijke muziek!

Deuren: 18:30 uur / Optreden: 20.00 uur

RESERVATIES

Zeker zijn van een plekje?
Reserveer nu online en verzeker uzelf van een plaats.
Wacht niet te lang, want de ruimte is beperkt.

Reserveer hier uw plaats

Deel dit bericht via:

Gegevens

Datum:
zaterdag 16 november 2024
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€20
Evenement Categorie:

Locatie

Kapel Petit
Oude-Abdijstraat 1
Drongen, 9031 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Le Petit vzw
Telefoon
0486 26 32 16
E-mail
info@kapelpetit.be
Bekijk de site van Organisator