Laden Evenementen

« All Evenementen

Malvin Moskalez

zaterdag 23 november 2024 - 20:00 - 22:00

€12

Evenement Navigation

Malvin Moskalez: Een Avond vol Ritme en Passie!

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol ritme en passie, want Malvin Moskalez, het pseudoniem van Nico Goethals uit Gent, staat op het punt het podium van Kapel Petit te betreden!

Achter de artiestennaam Malvin Moskalez schuilt een ontroerend en persoonlijk verhaal. Geboren uit de levendige sfeer van het volkscafé van zijn grootmoeder Malvina Tweckhuizen, en geïnspireerd door het moeizame leven van zijn grootmoeder Tatiana Moskalez, is Malvin Moskalez een eerbetoon aan zijn roots en de kracht van twee bijzondere vrouwen die hem hebben gevormd.

Het leven van Malvin Moskalez nam een dramatische wending zeventien jaar geleden, toen een motorrit eindigde in een tragisch ongeval waarbij hij een onderbeen verloor. In een oogwenk was alles anders. Sinds die dag heeft Malvin Moskalez gezocht naar een manier om in het reine te komen met deze pijnlijke gebeurtenis, en muziek bleek zijn uitlaatklep te zijn. Hij herontdekte zijn liefde voor gitaar, zang en songwriting, en langzaam maar zeker vond hij grip op zijn nieuwe leven.

Met de hulp van muzikale vrienden, waaronder Steven De Bruyn en de Brusselse studio-wizard Géraldine Cappaert, heeft Malvin Moskalez zijn debuutalbum geproduceerd: een prachtige DIY-samenwerking die diep emotionele nummers combineert met een no-nonsense aanpak. Puur, onvervalst, warm en persoonlijk, het album draagt de titel ‘Voor de schoonheid die binnenin bewaard blijft’, een reflectie van de gelaagdheid van het leven en de muziek van Malvin Moskalez.

Mis deze kans niet om Malvin Moskalez live te zien optreden in Kapel Petit. Bereid je voor op een avond vol authentieke muziek, diepgang en verbondenheid!

Deuren: 19:00 uur /  Optreden: 20.00 uur

RESERVATIES

Zeker zijn van een plekje?
Reserveer nu online en verzeker uzelf van een plaats.
Wacht niet te lang, want de ruimte is beperkt.

Reserveer hier uw plaats

Deel dit bericht via:

Gegevens

Datum:
zaterdag 23 november 2024
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12
Evenement Categorie:

Locatie

Kapel Petit
Oude-Abdijstraat 1
Drongen, 9031 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Le Petit vzw
Telefoon
0486 26 32 16
E-mail
info@kapelpetit.be
Bekijk de site van Organisator