Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MYRDDIN

zaterdag 21 mei 2022 - 19:30 - 23:00

Gratis

Evenement Navigation

support act: Camille Camille

 

GRATIS OPTREDEN GEORGANISEERD DOOR AFRITDRONGEN MET STEUN VAN CULTUURPLATFORM DRONGEN.

De muziek van Myrddin gaat door merg en been en is zowel complex, hartstochtelijk ritmisch als diep emotioneel. Hij beheerst de compás van flamenco volledig wat hem de vrijheid geeft om te converseren met elementen uit jazz of klassieke muziek. Zijn snelheid lijkt soms buitenaards, maar wie de tijd neemt om intensief naar zijn muziek te luisteren, vindt al snel een immense wereld van pure emoties, schoonheid en rust. Na zes albums en talloze concerten bewijst Myrddin dat grote virtuozen niet per se uit Spanje hoeven te komen.

Op de prille leeftijd van elf jaar leerde zijn vader hem klarinet spelen in jazz- en gipsy-swingstijl; hij werd onderdeel van het familieorkest en deed zijn eerste ervaringen op het podium. Een klassieke melodie gecomponeerd op de gitaar deed hem zijn vader vragen om hem de basis van flamencogitaar te leren. Vrij snel daarna leek Myrddin klaar voor het echte werk en ging naar Andalusië om te leren van Manolo Sanlucar en Gerardo Núñez. Het stimuleerde hem om te componeren in zijn eigen unieke taal, diep geworteld in de pure flamencotraditie maar verrijkt door een grenzeloze creativiteit.

support act 19u00:
Camille Camille

Camille Camille is een Belgische singer-songwriter die leeft en werkt in Leipzig. Ze beschrijft haar muziek als ‘troostende, melancholische folk’, geïnspireerd door de natuur, zelfreflectie, dromen, menselijke relaties en de eeuwig veranderende aard der dingen. Met haar fragiele, engelachtige stem en subtiel gitaarspel viel Camille Camille al op in de Nieuwe Lichting en als sparringpartner van folkpop wonderboy Sam De Nef. Haar debuutalbum ‘could you lend me your eyes’ was er meteen één van internationaal niveau. Solo, op de lip van het publiek komt haar muziek extra krachtig binnen.

Deuren: 18:30 uur / Voorprogramma: 19:00 uur / Optreden: 20.00 uur

RESERVATIES

Wil je er zeker bij zijn, reserveer dan nu online.
Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Reserveer hier uw ticket(s)

Deel dit bericht via:

Gegevens

Datum:
zaterdag 21 mei 2022
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Kapel Petit
Oude-Abdijstraat 1
Drongen, 9031 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

AfritDrongen
Bekijk de site van Organisator