Laden Evenementen

« All Evenementen

William Boeva & Johan Sebastiaan Stuer – Try out

zaterdag 8 juli 2023 - 20:00 - 22:00

12 euro

Na 80 voorstellingen met B30VA –  nu te zien op Streamz – maakt William zich klaar voor een nieuwe comedy voorstelling. Een idee is er al. De mopjes moeten nog komen, en wie weet gooit hij nadien alles weer in de vuilbak;

Dingen als ‘niet op de witte strepen van het zebrapad lopen (of net wel)’ herkent bijna iedereen. Dit is een uiting van OCD, obsessive-compulsive disorder, wat zeer onschuldig kan zijn, maar bij William Boeva is het een beetje te ver doorgeslagen.
Waar William in zijn vorige voorstelling B30VA nog worstelde met de levensvragen moet hij concluderen dat er eigenlijk nog niks is veranderd. Nog steeds geen hond, huis of kind. Daar heeft hij ook geen tijd voor, want de treden van iedere trap tellen houdt hem wel even bezig.
William vertelt over hoe deze dwangstoornis stilletjes aan zijn leven overnam, hoe hij in soms pijnlijk hilarische situaties toch de schijn hoog probeerde te houden en hoe hij de stem in zijn hoofd het zwijgen oplegde. Maar… als je brein alles controleert wat je denkt, wie controleert dan jouw brein?

En hij komt niet alleen, Samen met William komt Johan Sebastiaan Stuer mee.

Johan Sebastiaan Stuer is de huisdichter van Humo en van De Ideale Wereld. Hij brengt nonsensicale karamellenverzen over de toestand in het algemeen en de gebeurtenissen in het bijzonder.

Nu al een topavond!

RESERVATIES

Wil je er zeker bij zijn, reserveer dan nu online.
Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Deel dit bericht via:

Gegevens

Datum:
zaterdag 8 juli 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
12 euro
Evenement Categorie:

Locatie

Kapel Petit
Oude-Abdijstraat 1
Drongen, 9031 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Le Petit vzw
Telefoon:
0486 26 32 16
E-mail:
info@kapelpetit.be
Bekijk de site van Organisator