Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WOLF VANWYMEERSCH SOLO

zaterdag 18 juni 2022 - 20:00 - 23:00

7€

Wolf zette zijn eerste muzikale stappen met Waldorf, leerde lopen bij The Van Jets, vliegen en vallen doet hij nog steeds bij Elefant. Nu gaat Wolf Vanwymeersch ook op solotrip. Na de eerste single “Not To” is er “Friendly Is Better”, een bitterzoet nummer mét een onderliggende boodschap. Het laat een eigenzinnig muzikant horen die zichzelf meer dan ooit bloot durft te geven.

Vanwymeersch schrijft al heel zijn leven eigen nummers, maar sinds die vermaledijde lockdown acht hij de tijd rijp om die uit te brengen en live te spelen. De minidocu van de hand van Anton Coene, al jaren een goede vriend van Vanwymeersch, was samen met “Not To” al een fantastisch voorproefje. De film is een mooi en innemend portret geworden van een muzikant die geen masker wil opzetten. Het laat Vanwymeersch in al zijn eerlijkheid zien.

Wolf, opgegroeid met The Beatles en Cohen, denkt liever niet in hokjes, maar in sferen.  Zijn melodieën zijn aanstekelijk en de songstructuren verraden een eigenzinnig muzikaal brein. Ook “Friendly is better” is een eerlijke zoektocht van een muzikant die houdt van een clash tussen verschillende sounds zoals singer-songwritermuziek en elektronica, opvalt door persoonlijke teksten en herkenbaar klinkt door zijn warme baritonstem. De onderliggende boodschap van zijn nieuwe single is simpel: een glimlach kan soms de key zijn tot gemoedsrust.

Deuren: 19:00 uur / Optreden: 19.30 uur / Inkom: 7 euro

RESERVATIES

Wil je er zeker bij zijn, reserveer dan nu online.
Betalen doe je pas aan de kassa. ( 7 euro )
Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Reserveer hier uw tickets

Deel dit bericht via:

Gegevens

Datum:
zaterdag 18 juni 2022
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
7€
Evenement Categorie:

Locatie

Kapel Petit
Oude-Abdijstraat 1
Drongen, 9031 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Le Petit vzw
Telefoon
0486 26 32 16
E-mail
info@kapelpetit.be
Bekijk de site van Organisator