Brocante & Vintage Markt in Kapel Petit

Ontdek Unieke Schatten op Onze Maandelijkse Markt!
Beste vintage liefhebbers, schattenjagers, en nieuwsgierige snuffelaars,
Op zoek naar een onvergetelijke zaterdagochtend vol ontdekkingen en bijzondere vondsten? Dan hebben wij dé plek voor jou!
Kom gezellig langs op onze maandelijkse brocante en vintage markt in Kapel Petit te Drongen, waar een schat aan unieke items op je wacht.

Wanneer?
Elke 2e zaterdag van april, mei, en juni … van 09:00u tot 13:00u.

Waar?
Kapel Petit, Oude Abdijstraat Nr. 1, Drongen.

Wat maakt onze markt speciaal?
Snuffel langs kraampjes vol antiek, vintage, curiosa, en retro schatten. Van unieke items tot charmante snuisterijen – hier vind je vast iets wat je huis opvrolijkt of je verzameling compleet maakt!

Praktische info:
Toegang: Gratis!

Bar Petit:
Geniet na je ontdekkingstocht van een ontspannen moment in onze “Bar Petit” in de sacristie van de kapel. Laat de sfeer bezinken terwijl je een verfrissend drankje nuttigt.

Lokale Voedselmarkt:
En dat is nog niet alles! Voor de deuren van de kapel vindt op hetzelfde moment een lokale voedselmarkt plaats. Ontdek heerlijke lekkernijen en proef lokale smaken terwijl je geniet van de gezellige sfeer.

Kom en ontdek!
Laat je verrassen en breng je vrienden en familie mee. De markt staat open voor iedereen die houdt van bijzondere vondsten en een gezellige sfeer. Vergeet niet de datum in je agenda te zetten – dit wil je niet missen!
Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in Kapel Petit, waar avontuur en schattenjacht hand in hand gaan. Deel deze uitnodiging en maak er samen met ons en de lokale gemeenschap een onvergetelijke dag van!

Tot snel op de markt!

Deel dit bericht via: